*Νέο* Κρεμαστά σκουλαρίκια Σουγκίτη με διακοσμητικά φυλλαράκια

48,50

Τα σκουλαρίκια από πέτρες Σουγκίτη είναι γνωστά για την εξισορρόπηση της φυσικής κατάστασης του ανθρώπινου σώματος και τη σταθεροποίηση της ενεργειακής κατάστασης του ατόμου που τα φοράει.

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 716 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Ελκυστικά αξεσουάρ και όμορφα κομμάτια από κοσμήματα, τα σκουλαρίκια με Σουγκίτη παρέχουν μια ισχυρή ασπίδα ενάντια σε οποιεσδήποτε επιβλαβείς ενέργειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το ανθρώπινο βιολογικό πεδίο και το σώμα. Έχει αποδειχθεί ότι επηρεάζουν το σώμα και την ψυχή μας με πολύ θετικό τρόπο χάρη στις θεραπευτικές και μαγικές ιδιότητες του Σουγκίτη ως η πέτρα της ζωής.

Τα σκουλαρίκια αυτιού λόγω της θέσης τους στο κεφάλι και επειδή στο αυτί υπάρχουν αρκετά βιοενεργά σημεία, τα σκουλαρίκια Σουγκίτη είναι ικανά να διεγείρουν την αποτελεσματικότητα ολόκληρου του σώματος καθώς δημουργεί ασπίδα προστασίας από ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες (κινητά, σταθερά τηλέφωνα, Bluetooth κ.α.).

Προτείνεται ο συνδυασμός με άλλα είδη Σουγκίτη για μια ολοκληρωμένης προσωπικής προστασίας, όπως αυτοκόλλητα για κινητά/tablet, βραχιόλια ή και κολιέ.

Ύψος πετρώματος: 1 cm
Υλικό: Γυαλισμένο ακανόνιστο πέτρωμα Σουγκίτη & χειρουργικό ατσάλι