Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, μαζί με τη συσκευασία τους και τα έγγραφα που τα συνοδεύουν (απόδειξη αγοράς, κ.τ.λ.). Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για επιστροφές προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας στο email: info@Litho.gr.

Δικαίωμα αλλαγής

Έχετε τη δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του με οποιοδήποτε άλλο προϊόν της αρεσκείας σας, ίδιας αξίας με το πρώτο ή μεγαλύτερης. Επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής κι αποστολής του προϊόντος που αντικαταστάθηκε.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος και μη αντικατάστασής του με κάποιο άλλο, η εταιρία θα επισρέψει το ποσό της παραγγελίας σας εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη μέρα παραλαβής του. Η επιστροφή θα γίνει μέσω του ίδιου τρόπου πληρωμής της παραγγελίας σας.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο αν:

1. Το προϊόν βρίσκεται μέσα στη συσκευασία του και στην κατάσταση που σας παραδόθηκε.

2. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως κουτί, δελτίο αποστολής και απόδειξη αγοράς καθώς αποτελούν μέρος του προϊόντος.

3. Είναι καλά συσκευασμένο ώστε να μην υποστεί φθορές κατά τη μεταφορά του.

Προϊόντα που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δεν θα γίνονται δεκτά και θα επιστρέφονται στον παραλήπτη με δική του χρέωση.

Η Litho.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Η Litho.gr έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν ελλιπή-κατεστραμμένα